Number of the records: 1  

Retrojídlo

  1. SYS0196037
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-PrPKS
    005
      
    20251112125352.8
    007
      
    ta
    008
      
    250819s2020----xr-afh-e--f---000-0-cze--
    020
      
    $a 978-80-264-3317-0 $q (vázáno)
    040
      
    $a ABA011 $b cze $e rda
    084
      
    $a 2841
    084
      
    $a 2826
    084
      
    $a 3611.2
    100
    1-
    $7 par_us_auth*0056706 $a Franc, Martin, $d 1973- $4 aut
    245
    10
    $a Retrojídlo : $b jak jsme jedli za socialismu / $c Martin Franc
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a V Brně : $b CPress, $c 2020
    300
      
    $a 262 stran : $b ilustrace (převážně barevné), faksimile ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obálkový podnázev: *jídla * podniky * značky * zvyky *
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    2-
    $a Nakoukněte pod pokličku socialistické gastronomie! Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř? Na některé podoby socialistického stravování vzpomínáme rádi, u jiných se nám strachy sevře žaludek – pojďte si je připomenout všechny! Během gastrovýletu do minulosti se zastavíme v ikonických podnicích jako Čínská restaurace a Zlatá Praha, ale nevynecháme ani domácí kuchyni či školní jídelny s proslulou omáčkou UHO.
    650
    07
    $7 par_us_entry*0013494 $a výživa
    650
    07
    $7 par_us_entry*0003082 $a hromadné stravování
    650
    07
    $7 par_us_entry*0002316 $a gastronomický obor
    650
    07
    $7 par_us_entry*0002880 $a historie
    650
    07
    $7 par_us_entry*0015520 $a Československo
    650
    07
    $7 par_us_entry*0015411 $a 2. polovina 20. století

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.