Počet záznamů: 1  

Není éčko jako éčko

  1. SYS0192477
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3i-4500
    003
      
    CZ-PrPKS
    005
      
    20240627132645.4
    007
      
    ta
    008
      
    210420s2017----xr-a---f------000-0-cze--
    020
      
    $a 978-80-200-2718-4 $q (brožováno)
    040
      
    $a ABA011 $b cze $e rda
    084
      
    $a 6031
    084
      
    $a 6036
    084
      
    $a 6026
    100
    1-
    $7 par_us_auth*0080228 $a Šolcová, Olga, $d 1956- $4 aut
    245
    10
    $a Není éčko jako éčko / $c Olga Šolcová, Martina Matějková
    250
      
    $a Vydání 1.
    264
    -1
    $a Praha : $b Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR, $c 2017
    300
      
    $a 48 stran : $b ilustrace (převážně barevné) ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Strategie AV21. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu
    500
      
    $a "Výzkumný program Potraviny pro budoucnost"
    500
      
    $a Název z obálky
    500
      
    $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    520
    2-
    $a Přídatné látky v potravinách. Historie jejich používání až do současnosti. Zdravotní nezávadnost potravin. Informace o jednotlivých skupinách potravinářských aditiv. Podrobný popis sladidel. Seznam povolených éček v ČR.
    650
    07
    $7 par_us_entry*0008108 $a potravinářská chemie
    650
    07
    $7 par_us_entry*0014255 $a zpracování potravin
    650
    07
    $7 par_us_entry*0008111 $a potravinářské aditivum
    650
    07
    $7 par_us_entry*0014247 $a zpracované potraviny
    700
    1-
    $7 par_us_auth*0060486 $a Matějková, Martina $4 aut
    710
    2-
    $7 par_us_auth*0070518 $a Akademie věd České republiky. $b Kancelář $4 pbl
    830
    -0
    $7 par_us_auth*0066235 $a Strategie AV21. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.